Hej saxen

Japp jag har klippt mig, lugg till och med, ser väl sådär lagom fint ut men men..
Blev så inspirerad utav alla hund-kompisar som fixat till frillan på sistonde.

Hår växer ju trots allt ut igen så det är inget att oroa sig för.

Igår var jag ute och shoppade lite på candys ridshop som hade lite rea på sina varor, ett spårsele till liss för 80kr och ett jättefint läderkoppel :)

Jag gillar när saker är billiga! Det är fint.

Jag märkte också att vätöskola verkligen har förstått det där med att barn är som hundar dom har nämligen agility hinder på skolgården, eller ja något som såg ut som ett däck och A-hinder. JÄTTEspännande.

Shep har blivit stor och börjat gilla får :) Han förstår iaf att det är något spännande med dem. Lilla gubben.
Jag och hundarna va nämligen ute hos Nancy idag och vallade lite och Liss gick, över förväntan, superbra oj oj oj jag blev verkligen impad av min lilla prickiga dam. Det känns super lovande inför tävling att hon skärper till sig och verkligen använder öronen bland nya marker och djur.

Nancy tog även lite fina kort på bebisarna som jag hoppas kunna visa här snart :)

(Här kommer bilderna :D)










Foto: Nancy Nilsson

Bortvald

Jag har blivit bortvald.

Bortlottad, bortröstad, oinbjuden, oönskad, ovälkommen.

Jag har fått stå med lång näsa utan vidare anledning och känt mig utanför.

varför? Jag vet inte...

Just nu försöker jag va tacksam över de riktiga vänner jag har.

De som inte avundas mina framgångar och inte skrattar åt mina motgånger, dom finns, tro mig :)



Det har hänt en massa sen jag bloggade sist.
Vi har vart på pusselkurs och provat på bla. treibball hehe det va väldigt spännade och se hur Liss hanterade det hela, resultatet, inte så bra. Hon vallade kor, eyeade basketbollen osv HAHAHA stress, stress stress men nu vet jag iaf vad det är för något och att det INTE är något för mig och Liss.
Brukset va JÄTTEbra, tack Sandra! Vi har alltid lika roligt när vi ses..

Jag och Liss har även vart på handlingkurs för Veronica Bache tillsammans med Lisa och Isa :)
Det va verkligen suuuperbra och kul! Jag lärde mig oerhört mycket och Veronica va en utav de bästa instruktörer jag nånsin gått för, så nu är jag supertaggad på att träna Liss i agilityn.
Nästa år ska vi ut på tävlingsplan!

Shep har vart sjuk :( Först fick han akuta mag/tarmrubbningar och va jättedålig, självklart blev jag så orolig så vi åkte in akut. Inne på ultuna tog de blodprov och kollade så han inte var förgiftad och vätskade upp honom så han inte skulle bli uttorkad. Efter det var han mycket piggare :) Tur!
Han hade nog bara ätit något olämpligt, sa veterinären också.
Men det är svårt att hålla valpar ifrån allt som de anser ätbart, ALLT.

Efter hans lilla "matförgiftning" kryade han på sig men började efter någon vecka att hosta :/ Superorolig matte börjar leta på nätet om kennelhosta och ställer diagnosen att han nog måste haft det, ringer till albano och frågar vad jag bör göra.
Inte träffa andra hundar, BARA korta koppelpromenader och hålla koll på allmäntillståndet.
Han va pigg hela tiden och försökte leka med Liss, åt som han skulle osv så det blev aldrig något allvarligt utav det, vilken tur!

Ledsen alla ni som skulle tränat med mig nu v.44 men jag vågade inte träffa er pga. att Shep haft sin hosta eftersom ni nästan alla har valp också :/

Dessutom missade jag och Shep en liten valpträff hos Nancy, verkligen tråkigt :( Nu får vi hoppas att mina hundar håller jag friska så jag kan få träffa alla er med mina små vovvar och bröja träna Shep som vart tvungen att ta det lite lugnt(ja han har JÄTTEMYCKET energi just nu)




RSS 2.0