Need for speed - Jetta

Det har inte blivit så mycket skrivet om hundarna och deras träning osv på sistonde. En anledning till det är att jag har väldigt mycket att göra och har i och med det bort prioriterat bloggen, en annan är att Liss och Shep ligger lite i vila ifrån träning. Så jag tänkte skriva lite om Jetta i detta inlägg.
Tösen växer så det knakar och kravet på aktivering ökar mer och mer.
Vi har vart på en privattimme hos Anne Dahlin där vi fokuserade mycket på att hon ska kunna gå ner i varv och bli passiv, något som jag tidigare tyckt vart väldigt svårt att träna med Jetta, jag har vart så rädd för att göra fel.
Eftersom hon inte gärna blir stilla blir det alltså en liten strid först och jag har nog bara vart rädd för att hon helt enkelt ska vinna den striden. Vi fick även lite n ya verktyg för hur vi ska jobba vidare med fotgående, skojigt! :)
Annars är tanken att lägga all energi på att hon ska fungera bra i vardagen så saker som inkallning, gå ordetligt i koppel, hundmöten osv är något som vi behöver lägga allt krut på just nu. Liten blir stor och med det kommer ju också "större problem" ;)
Här är några bebis-bilder som Anna tagit utav kullen när de är ca 5-6veckor tror jag :)
Foto: Anna Osicka, http://annaochpepzi.blogg.se/
Söt så man döööör! Nu är hon fortfarande sötast, på bild ;)

...

Den nya designen funkar inte i vissa webbläsare märker jag, får ringa syrran ikväll och fråga om hon kan fixa! :)


Ny design

Äntligen ser bloggen lite bättre ut! :D Min söta syster har fixat och trixat, guld ju! :)


and i'm a goddamn coward but then again so are you...

Usch idag är en sån dag som jag bara vill sjunka ner igenom marken och sluta existera.
Den värsta känsla jag vet är ensamhet. Att känna sig så utlämnad, bortvald, ensam. Fallet är ju så att jag inte alls är ensam igentligen, många underbara finns bara ett telefonsamtal bort. Det är nog det här med att stå ut med sig själv, står man inte ut med sig själv klarar man inte av att va ensam. Jag gör alltså inget utav dessa två just nu. Så galet skumt det här med perioder i livet. Ibland älskar jag att va med mig själv och bara umgås med mig själv medans andra gånger får jag någon panikkänsla inombords som gör att jag knappt klarar av att va mig själv. Borde väl förmodligen uppsöka någon form utav psykolog igen och se om det kan hjälpa... Gaaah låt mig få va någon annan i några veckor!

Det här med att bo med någon...

Asså brinner av nåt otroligt över att bo med någon som är så frukstansvärt oplanerad och oorganiserad!!! Nyss skulle jag tända i vardagsrummet och ne lampan har gått, nu sitter jag på toa och har kissat och ne inget papper! Den som då har vart hemma hela kvällen har ju då inte tänkt på att så är fallet och när vi då åker och handlar "glömmer bort" detta. Det va INTE jag som va hemma under kvällen om det behöver nämnas.. Hatet är på topp! Nu räcker det! Ska bli så underbart att flytta snart!!!


Kaos

Kaos på hjärnkontoret nu mer. Orkar inte riktigt med mig själv, eller allt som måste göras. Just nu spelar inget någon roll, oerhört jobbig känsla, att inte bry sig, att inte vilja något speciellt. Därav den bristande uppdateringen. Orkar inte, spelar ingen roll, kan uppdatera, kan inte, spelar ingen roll.

RSL-syndrom?

Nu börjar jag ju allvarligt fundera på om jag lider utav restless legs syndrom, alltså det pickar och kliar i knäna hela nätterna och dagarna...
I natt så gick jag upp vid 3(gick och la mig 23, somna 01) och va jätte pigg. Efter tips av Lisa om att äta något så åt jag några ägg och inväntade med spänning tröttheten, den dök aldrig upp tyvärr.
Åt lite sallad, tittade ut genom fönstret och funderade på när solen skulle titta fram så man kunde gå ut och gå. Sagt och gjort 05.40 var jag ute då började det ljusna. Gick dryga timmen med stora vovvar, kom hem gick ut med liten hund. Sen blev det yttligare en långrunda vid 9 med sara, elin och lisa :) Skoj!
Visst är det skönt att va pigg men inte dygnet runt?
Funderar på om man ska köpa något lugnande, har så sjukt mycket energi och rastlösa ben.
Ikväll provar vi med ett glas vin som sängfösare och hoppas på att däcka skönt.

Projektledare - makt eller galenskap ?

Jag har bara ett ord i huvudet just nu. PROJEKT!!!!! Alltså jag har så mycket driv just nu och har två relativt stora, just det, projekt på gång. Sen finns det ungefär 5 andra som måste ligga vilande tills kalendern återigen visar några vita fält. Det kliar i fingrarna så pass mycket att jag inte längre sover nattetid eller jag sover inte direkt alls. Runt 22-tiden om kvällarna börjar jag räkna timmarna tills klockan slår 06 och jag kan börja jobba igen. Men mitt motto den närmaste tiden måste ändå bli "En sak i taget... EN sak i taget"(försöker intala mig själv i samma veva) När man ligger i sängen vid 23, vrider och vänder, så börjar det kurra i magen och man kommer på att man bara ätit ett päron den dagen?! Så projektledare galenskap utan sömn och med kost bestående utav en frukt lite då och då eller makt och frihet med oändliga möjligheter och chanser att forma sitt egna liv och framtid? Döm själva.


Så bra!

"First floor, room 16Smells like danger, even betterSet your goals, bless our soulsI'm in trouble but it feels like heaven, heyYou were like one of those guysThe kind with a wandering eyeBut I said, hey, what the hellOnce in my life I'll take a ride on the wild sideYou were so full of yourselfBut damn, were you cute as wellYou liked my legs, I liked your movesAnyone could tell, not a heart could deny thatDid it again, love, I got it all wrongBut it felt so right, I can't believe it..."

RSS 2.0