Nr 2

Japp det blev en till haha.. Det här gjorde betydligt ondare! Revbenen är väl känt för att inte va det snällaste stället precis men men nu sitter den äntligen där :) När det läkt ska vi lägga lite mer bakgrundsskugga så att den "faller" lite snyggare på kroppen och får en lite "finare form".. svårt att förklara aja :)

Annars då

För övrigt sitter jag och väntar på mitt vinnarmail ifrån Aftonbladet. Jag hade nämligen ganska många rätt i tävlingen om när och hur det nya kungabarnet skulle komma till världen! Men än ropar inkorgen tom, va väl säkert någon som va närmre än mig... Suck


Frisöör!

Mitt hår är i akutbehov utav färgning synd bara att min frisör inte svarar på mina sms ? Får lite smått panik då jag varken vill eller har råd att gå till nån annan. Hjääälp!


Huuuud

Alltså om man är lite extra dampig som jag själv så kan man skrika till sin sambo en söndagsmorgon: "Idag gör vi det! Nu nu nu!"
Martin är ju då taturare så det jag syftade på va självklart den efterlängtade tatueringen!
Som pågrund av egna fobier för nålar och martins fullspäckade schema dröjt alldeles förlänge, sådär en 3år för mig(sen jag fyllde 18)och snart 2år för honom(tiden vi vart tillsammans).
Här är den! Jag är alltså inte längre skomakarensbarn, skönt..
Eftersom jag då är lite extra extra dampig så blir det nog en till på söndag!
JÄTTE KUL!

Inga kommentarer

Tydligen funkar det inte att kommentera mina inlägg som görs ifrån mobilen ? Konstigt. Detta är nu skrivit ifrån dator om det gör skillnad :p
Mitt tidigare inlägg om att lägga ner hundträning helt och hållet kan ha vart aningen förhastat. *dramaqueen*
Men det blir helt klart en liten paus på obestämd framtid i Liss och Sheps lydnad och freestyle träning, jag tänker inte tvinga mig till att inte träna, eller tvärtom, utan känner jag för det och det känns roligt kommer vi såklart träna lite men just nu måste jag utvärdera och försöka sätta mål.(något som för mig är väldigt svårt, mer om det i annat inlägg)
Kanske uppehållet i lydnaden och freestylen kan bidra till att vi provar på lite annat kul :) Just nu är jag sugen på rallyn och drag :) kanske även lite heelwork. Sen har vi ju alltid vallningen som är så rolig!
Året kommer bjuda på stora förändringar kanske därför man får lite panik inombords till och från..?
Flytt, nytt jobb, nya erfarenheter - ett nytt liv står precis utanför dörren och knackar på, nu gäller det att alla bitar faller på plats. Mer om framtiden också så småningom...
Tack ni söta för pepp mail, sms och samtal!

En djävul med horn i valp-förpackning

Jag förstår inte hur den här lilla skitungen kan tilltala mig så mycket! Jetta är helt klart den jobbigaste, vildaste och busigaste hund/valp jag någonsin haft hon sätter mig ständigt på prov och i vardagen måste jag oftast försöka tänka om för att nå fram till henne på rätt sett. MEN hon och jag klickar helt klart och känslan att träna henne och umgås med henne är något helt fantastiskt! Hon köper alla mina träningsövningar i lydnad och freestyle och i vardagen blir vi ofta stilla stående, tittande i varandras ögon och får det vi vill säga till varandra sagt på det sättet.
Jag älskar att hon kan gå från 0 till 100 eller 1000 på mindre än en millisekund och hennes coola skärpa som hon oftast lägger på rätt saker. Nog är det gry i tösen allt och under 2012/2013 kommer vi ha som mål att komma med i talanggruppen i lydnad. Hoppas vi når det med blod, svett och blåmärken, inga tårar här inte iaf inte ifrån hennes håll ;) Gud va jag kan skratta åt hennes alla tokiga och livsfarliga påhitt! Tokstolla!

Ganska söt ändå ;)


Mer otaggad än nånsin!

Efter morgonens privatlektion hos anne Dahlin känner jag mig både spy och gråt färdig. Inte för att själva tipsen, tänket eller hjälpen inte var bra. Utan mer för att det väckte frågor som "vad har jag hållt på med i träningen?" " vad beror alla missar och fel på?" " hur är jag så omedveten om att vår träning är sämst?" osv... Alltså med den utbildning jag har och alla de kurser jag gått och all tid jag lägger ner på att träna hundarna borde vi ligga på mästerskapsnivå. Jag har nu bestämt mig för att sluta träna hundarna. Jag orkar inte mer... Det tär på mig att suga så totalt. Men det kanske bara är att inse att hundträning inte är något för mig, alla blir ju inte bra på vissa saker och varför lägga ner så mycket tid och pengar på något som bara gör en besviken?

Vi får se hur fortsatta livet med hund blir eller inte blir lydnad, freestyle och agility är iaf nu ett avslutat kapitel.


En ny hund?

Senaste tiden har jag verkligen känt att shep vart som en helt ny hund iaf i vardagen. Han har vart piggare, busigare och mer "på". Men igår när vi skulle träna lite lydnad i ridhuset så kändes det precis som att han föll tillbaka till den försiktiga, mjäkiga och omotiverade prins som han vart i träning till och från. Nu känns det isf som att jag äntligen kan sätta ord på känslan och min beskrivning är att "det känns som att han alltid blir besviken på belöningen". Jag tycker att jag vart påhittig med olika sorters belöningar, lek-kamp och jakt med och utan leksak, med annan person, distansbelöning - godis i skål, kastat godis, leksak synlig och gömd och godis hos mig. Jag har provat allt ifrån leversnittar till rå köttfärs och kokt fälskfile. Bollar i flera storlekar och material, trasor i flera storlekar och material, gosedjur i flera storlekar och material. Min fantasi har har tagit slut! Hoppas vi får bra tips på onsdag när vi ska gå kurs för Anne Dahlin :)


Sommarkär!

Längtar till varmare dagar nu när kylan tagit över. Usch! Jag är så himla frusen och måste ha på mig massor av kläder för att inte bli till is.
Det jag saknar mest iom kylan är tränings möjligheterna för vovvarna, det blir inte lite mycket träning när man inte kan va ute så länge och man måste anpassa sina tider till de träningstillfällen som finns i ridhus och inomhushallar. Minst sagt måste man anpassa ekonomin... Blir sååå dyrt att hyra många tider. Suger när man lever under existensminimum från början!
Sen är det så skönt att va spontan i träningen tycker ja! Känner ja för att gå ut helt plötsligt så är det så skönt om det är liiite varmare ;)


Värme <3


Mycket till liv

Mycket har hänt sen sist jag skrev. Lillan blev diagnosticerad med urinvägsinfektion och har ätit antibiotika nu är vi inne på de sista dagarna. Shep och jag har debuterat freestyle med bravur! Uppflyttningspoäng och placering 7 av 18 startande. Även om det brast där jag visste att vi skulle få svårigheter. Först va han lite nosig i den, för oss, nya inomhus hallen och sen gav han skall under vissa rörelser. Något vi måste jobba på helt klart!
Liss gör lite framsteg under agilityträningarna i ridhuset och hon bara äääälskar sin tid där, själv med matte!

Tack för tipsen om Liss åksjuka jag måste utvärdera det lite mer känner jag och se vad det kan va som skapar obehaget.

Jag ska försöka uppdatera lite oftare :p även om de flesta dagar påminner om varandra. Men ikväll ska jag bara va hemma har vart borta varje kväll nu i en vecka.


RSS 2.0