Musen 5år!

Liss har hunnit fylla 5år, helt otroligt tiden går verkligen fort!

Livet med dig är inte, har aldrig vart och kommer aldrig att bli någon dans på rosor, men däremot är det en sjujäkla tango!

Ja många gånger under vår tid tillsammans har jag funderat över om det verkligen är rätt ? Om du och jag verkligen ska leva ett liv ihop i minst 13år.
Men du kan inte prata musen, så du kan inte svara på det. Och jag, jag vet inte.
Det har funnits stunder då jag tänkt att kanske skulle du få det bättre hos någon annan, någon som bor mitt i skogen och har en miljon får och aldrig får besökare som du måste morra på och hugga efter. Men ingen kunde tänka sig dig, förlagd med avelsförbud.
En gubbe skulle det va, du älskar ju killar ;) Tänk om du kunde svansa efter mamma(mig) som du svansar efter Martin. Men jag är för allvarlig, ordningsam och för seriöstlagd för att du ska dras till mig på det sättet.

Under våra första år tillsammans var det mest en pina, både för dig och mig, det vet jag. Vi svek varandra gång på gång. Jag var arg, du var arg, jag var frustrerad, du var frustrerad, jag va ledsen, du var ledsen, ja mycket var fel. Men nu känns det som att vi äntligen kommit till en hållbar lösning. Vi respekterar varandra. Kanske är vi för lika du och jag. Min mormor brukar ju skoja om att du är som din matte, en riktigt bitch!

Jag älskar iaf dig mus-hund! Du har dina kvalitéer, du kan klättra upp på en frysbox, öppna skåp för att sno mat/sopor, du kan gå helt i din egna värld en hel promenad, du kan skydda mig mot okända med morr och bett och du är väldigt mjuk att klappa och söt att se på :)
Hoppas att du inte vantrivs hos mig, hoppas. Liss min älskade...
Skänker även en tanke till din ängla-familj och deras famlijer kvar på jorden.

RSS 2.0