Jullov!

Lite bilder ifrån vårt jullov


Det gångna året

Tänkte snabbt försöka skriva lite om 2012. Det har vart en berg och dalbana för oss skulle jag nog vilja påstå.
I början utav året var jag mest less på allt, jobbet, Norrtälje osv. Jag letade och funderade på/ efter ett hunddagis att köpa. Snubblade över Bålsta och villa vovve och så fick det bli. Ett jätte sött dagis med stora utvecklings möjligheter och bra pris. 1a maj gick flyttlasset och jag började jobba dygnet runt på dagiset, här någonstans fick jag först lite panik över att ha lämnat tryggheten, vänner och familj i Norrtälje men det visade ju sig att de bara va dryga timmen bort :) Två månader senare hände det som inte får hända när man har eget företag och är 21år gammal. Jag fick en soppa tappad i knäet och blev sjukskriven 3 veckor med andra och tredje gradens brännskador. Här ser allt väldigt mörkt ut pga dåliga bemötanden på sjukhus och restaurang. Dessutom fick mina hundar bo hos mormor då jag inte kunde gå ut med dom och ta hand om dom. Tragiskt nog är det just denna händelse jag minns starkast ifrån det här året trots att så mycket annat har hänt. Mina egna hundars träning har fått stå åt sidan ganska mycket när jag haft så mycket med jobbet och skadan. Väl tillbaka i Bålsta och på jobbet var jag väldigt splittrad, glad över att vara tillbaka men utmattad utav händelsen och konsekvenser med företaget. Här lovar jag mig själv att bara göra sånt jag verkligen vill hädan efter, livet är för värdefullt! Till hösten börjar jag träna och aktivera mig själv med magdans, yoga och pilates - väldigt skönt! Tar tag i vallningen med liten brun som sedan fallerar pga att jag och instruktör inte riktigt kommer överens... Gotland! Pappa köper ett ruckel på Gotland och jag med syster och far beger oss för att titta och fixa. Underbart! En välbehövlig långhelg med min fina baby sis Elin :D
Är tacksam över att ha bästa arbetslaget på bygget(dagiset) så att dagarna går snabbt, blir effektiva och hysteriskt roliga, TACK Ulrika och Sanna!

Hundmässigt blev det en tävling med Säl i freestyle, resultat uppflyttningspoäng och några uppvisningar.

Nu laddar vi för ett friskt, lärorikt, hund och djurtokigt 2013. Dessa ord tar jag med mig som plan Gotland, färsna, jobb, hundar, Gotland, skriva, tävla, jobb, Gotland, systrar, vänner, jobb, gotland! Mer om det senare.


RSS 2.0