Lite privatare

Nu ska jag skriva lite om något annat än hundar tänkte jag, första gången här i bloggen tror jag faktiskt.
Lite personligare, lite dampigare.

Jaha han heter Ben Barnes, hahaha jag blir som 13 på nytt när jag ser denna äckligt snygga skådespelare!
Alltså det är inte okej att va så snygg, verkligen inte! Iaf inte om man inte tänkt komma och fria till mig inom en snar framtid. Ben Barnes spelar bland annat Prins Caspian i The chornicles of narnia - prince caspian, för er som sett den.
Han hade även en iten biroll i filmen Stardust, redan då kunde jag inte slita blicken från hans vackra nuna. HAHA.
Jag tror verkligen att jag behöver vård för det här, jag har förhandsbokat Dorian Gray på Hemmakväll, självklart jag ska se den så fort som möjligt(Ben spelar där huvudrollen Dorian Gray), jag hyrde easy virtue BARA för att han va med och filmen va ju såklart inte särskilt bra alls hahaha.
Nu har jag även planer på att åka till London och se premiären av narnia(The voyage of the dawn treader) så kanske man kan få en skymt av han i verkligheten, skulle inte sitta helt fel.

Om någon skulle råka känna honom så kan ni väl på ett fint sätt slänga in att jag sitter här i sverige och väntar på honom hahahah.
Jag tänker bjuda på en bild också bara för att jag är så snäll, men kom ihåg han är min!



//Emelie, 13år....igen

Massage och uppvisningar

Igår var jag och Shep hos Pia på Videt och pojken fick lite massage. Har tyckt att han ser stel ut i bakpartiet till och från och liksom skuttar med rumpan istället för att springa. Men sen är jag ju sen 4år van vid Liss rörelsemönster så det är lätt att stirra sig blind på bagateller. Det är spännande det där med massörer, nästan som att besöka ett medium, hon kunde nästan direkt se på honom vart han hade spänningar, som en vanlig dödlig ofta missar trots att man pillar och pillar. Inge allvarigt, som tur va! Jag som är världens störsa hypokondriker när det gäller mig och mina hundar.
Han hade som sagt en lite spänning i ena sidan av ryggen som hon gav lite tips på hur jag själv kunde massera och underhålla lite. Om två veckor ska vi tillbaka och hoppas att det blivit bättre :)
Känns iaf skönt att få någon att titta på honom när jag själv blir orolig.

Nu börjar vi få förfrågningar om uppvisningar till våren och det är ju självklart superkul!
Liss ska försöka visa två freestyleprogram om jag hinner klart med det nya, annars har vi ju ett annat som duger gått och väl. Även Shep kanske ska få komma ut och träna miljön, har hittat en perfekt låt till honom haha, en riktigt galen en, precis som han själv. Men inget är bestämt, tänker inte stressa in något "program" men 1 minut av action ska vi nog kunna bjuda på iaf, för träningsskull.

Ideellt arbete - Ett heltidsjobb

Nu är det alldeles för mycket att göra igen.

Lisa skulle stannat hemma idag och hjälp till men icke sa nicke! Haha nej men skämt och sido så är det klart att hon inte ska skolka för att göra massa RHU-saker, även om det skulle behövas.

Just nu sitter jag med en massa saker som ska ordnas, telefon samtal ska ringas, mail ska skickas, bokningar ska göras till bla. tävlingar, kurser, ledarutbildningar, träningar, hemsidor, tidningsannonser, möten osv..
Och oj oj oj vad jag börjar bli gråhårig haha, det är inte bara EN sak som ska göras liksom.

DESSUTOM försöker jag skriva på mina personliga CVn(ett som är lite mer hund/djur inriktat och ett som är lite mer allmänt) så att jag kanske ska kunna få ett riktigt jobb någon gång i framtiden.

Jag vågar inte end nämna här i bloggen hur jag ligger till i skolan men jag kan väl säga så mycket som att sitta som ordförande under gymnasie tiden är inte det smartaste jag gjort!

Nej nu är det back to work som gäller om jag ska hinna träna hundarna något idag också.

Fix och trix

Är precis hemkommen ifrån skolan och ett spännande möte.
Mötet var nämligen med Kristoffer som nu mer står får designen utav www.rhu.nu
Roslagens Hundungdoms hemsida alltså!!! Superkul känns det och fräscht så här till våren.

Självklart är det en hel del kvar att göra på den tex. bestämma färger och den kommer förmodligen att bli lite mer nördig/hundig :D
Men det viktigaste är ändå att vi fått upp info om vårens kurser samt ett bra anmälningsformulär!

Kom gärna med åsikter om ni kikar in!

Nu är det dags för lite eftermiddagsmys med smoothies och hembaktbröd med mjukost :)


Får och hundar för hela slanten!

Vi har haft en riktigt bra, rolig och lärorik helg.

Jag och hundarna har nämligen vart på vallningskurs hos Gunnel Boström hela helgen!
Superkul har vi verkligen haft!!! Shep har inte riktigt tänt än fast han visade i alla fall framsteg sen tidigare. Inga skall och svansen börjar ramla på plats. Lillagubben! Vi får väl se om det blir nån vallhund av min söta lilla clown...
Han blev ordentligt trött! Det är ju positivt att han förstod att jag ville ha honom att göra något med fåren i alla fall haha. TOKSTOLLE!!!

Eftersom Sheps hjärna inte orkade igenom hela helgen fick även Liss komma ut och säga hej till fåren hos Gunnel, även hon skötte sig fint tycker jag.

Vandrarhemmet är också värt att berätta om tycker jag haha.
Självklart va det bara vi son bodde på hela vandrarhemmet och det var suuuperläskigt hahaha
Lite filmen hostel-känningar, men vi överlevde ju iaf!

Hoppas jag kan bjuda på lite bilder inom ett par dar :)

RSS 2.0