Hej valpen!


Lite bilder på musen och sälen

Så fina <3

Höstens bestyr

Under hösten går jag sbks allmänlydnadsinstruktörsutbildning vilket är väldigt roligt! Vi har bara hunnit med två tillfällen hittills så vi får se vad resten utav utbildningen har att bjuda på, tror vi blir klara i feb/mars 2012.
Vår lärare, Siw Rudén, är jätte bra och rolig att lyssna på.
Idag pratade vi mycket om beteenden och mentalitet vilket va väldigt intressant! Något som gjorde mig helt lyrisk och som jag skulle kunnat prata om hela natten va egenskaper i jämförelse med varandra. En ny tabell för mig dök upp, men som min hjärna redan börjat spåna på med den erfarenhet man fått genom åren. Jag har inte tänkt helt fel!
Jag är en sån person som har väldigt svårt för att lära mig och ta in till 100% genom att bara läsa en bok, jag vill gärna se och göra praktiskt för att det ska fastna därför läser jag tyvärr sällan böcker om hund, träning osv.
Så det va väldigt kul att jag "lärt" mig något som fanns i en bok utan att läsa det, tog bara 20 år ;)
Ne men skämt och sido det här är ett ämne som för mig är väldigt kul att sväva iväg inom, då hundar också är så olika individer och har olika personligheter.
Vi fick ställa två olika typer utav hund mot varandra och fundera över vilket, som tävlingsmässigt, skulle kunna gå längst.
Kul!
Den här biten tror jag kommer ge mig mest utav kursen.
Shep var med idag och gjorde allmänlydnadspasset, han va godkänd! ;) Vilken tur! Min älskade lilla prins så gullig och charmar alla med sitt sälande.
Det va jätte bra träning för honom att träna i en ny miljö då kan ofta har väldigt svårt att hålla fokus när det blir ny plats, nya störningar osv.
Funkar inte att ladda upp bilder för mig på bloggen  :/ Kan ha något med vår internetanslutning å göra. Måste lösa det!

Inte menat...

Jag tror inte det är tänkt att jag ska ha en blogg, har försökt fixa med en app till min telefon för att göra det lite lättare att blogga och förhoppningsvis öka motivationen att skriva igen, men när jag försöker ladda upp något står det "(big) failure, inte genomförbart val!" eller nåt likanande. Så nu börjar jag fundera på att det kanske inte är tänkt att jag ska ha en blogg :P
Skämt åsido så ska jag bli bättre på att skriva här igen, lovar bilder i veckan!

RSS 2.0