Freestyleprogram Liss :)

Oj vad spännande! Jag känner själv att jag är väldigt spänd inför det här!

Liss och jag jobbar just nu med ett nytt freestyleprogram, ett klass två program faktiskt, hör ni? Helt otroligt va?! Nångång kommer vi förmodligen starta klass två och då hoppas jag på att kunna ha det här programmet.

Låten är super tycker jag! Inte bara i freestyle sammanhang utan även att skriksjunga till på någon fest, lyssna på i bilen, duschen, sängen ja, you name it! Vilken låt alltså! Tyvärr kommer jag inte avslöja låten här i bloggen, ännu. Vill inte att det blir någon låt-stöld i freestyle sammanhang :P. Hoppas ingen hinner före mig, man vet ju aldrig vilket år jag startar klass 2 :P

Just nu har jag en massa ideér till programmet som måste sammanställas och övas in.
Har iaf vissa partier i programmet klart, det är ju bra.
I det här programmet ska vi även använda oss utav några föremål för att göra allt fulländat.
Kan avslöja lite utav de saker som vi kommer ha med oss på scen, en resväska, ett munspel och en sjal bl.a. Låter spännande va? Jag vet!

Så nu är det bara träning som ska läggas på alla mina ideér, får se hur det går.. Lillan har iaf klarat av vissa saker som jag önskar att hon utför med föremålen så det ska nog gå vägen. Sen väntar bara Lisas och Sarahs kritiska ögon på programmet.. hehe. Måste ju ha lite feedback så jag slipper göra bort mig ännu mer i officiella sammanhang(brytarn=jag). Men dom är snälla, förhoppningsvis inte FÖR snälla om ni fattar...

Dock kommer vi köra vårt "gamla" program om vi tävlar klass 1 någon gång under året, Mayampi.
Lägger in filmen ifrån RBKs 50-årsfirande när vi visade upp just de programmet. Har iofs inte tävlat med det än så det är ju "nytt" sett ifrån den sidan.

Som en groda utan ben...

Japp, nu har jag haft några hopplösa dagar... Dagar då det känns som att allt är utom hopp.

Jag borde ta tag i mig själv men det är inte lätt. Jag kan i kort berätta vad jag funderar över just nu.
Jag har inget jobb = inga pengar = inget körkort = ingen bostad = ingenting alls. Ingen vill anställa mig hahaha det är ju lite lustigt faktiskt.
Det som jag mest funderar på just nu, inom hunderiet, att tävla, eller inte tävla... Jag vet inte ens om jag vill tävla längre, om jag vågar, samtidigt som, jag skrev i ett tidigare inlägg, att det känns som att man måste tävla för att få resultat som man sedan kan gå och skryta med. Så att ALLA SER att man faktiskt kan nånting.

Mycket tråkigheter har våldgästat oss under senaste veckan och det tär på mig, verkligen.

Idag är det ingen vanlig dag....

För idag är det Heppens(Sheps) födelsedag! Hurra! Hurra! HURRA!

Grattis alla S-bebisar!!! :)

Nu har snart lill gossen förgyllt livet i ett helt år, helt otroligt!
Älskade, underbara lilla clownen.


Spöken

Jaa, Shep är just nu i någon slags spök-fas verkar det som haha. Riktigt lustiga ideer har han om saker och ting. En speciell sak är att han helt plötsligt under promenad tvär stannar och vägrar att fortsätta gå framåt. Men med lite tvång-lockande går det bra att traska vidare. Man kan tro att en osynlig vägg som bara han kan se har slagits upp någon meter framför oss, men så är ju inte fallet i min värld så det är inte riktigt okej.

Liss är skendräktig som aldrig förr och det är lagom jobbigt. På natten måste hon såklart bädda ungefär 20ggr i fall någon valp skulle titta ut vilket leder till att jag vaknar ca 20ggr och är mindre glad och skriker på henne att sluta.
En korg är full av hål efter allt kraffsande hahaha ååh visst är hundar underbara!?!


RSS 2.0