Gotland

Vi är bara LITE flamsiga här på ön ...

I bakgrunden på bilden med Elin och spaden(bonde söker fru-bilden) ser ni rucklet, anledningen till att vi är här, huset som pappa köpt.
Men gubben är ju händig så det blir nog bra!
Vi har dessutom blivit utlovade restaurang middag och saffranspannkaka-söndagsfika om vi jobbar flitigt så här tar vi i för kung och fosterland! Hard work work!


Kort om tid

Det gäller att hinna med allt, vilket alla gånger inte är så lätt som det låter. Fullspäckad men bra helg.

Fredagen hälsade jag på familj nr 1(Kims familj). Esther, Ted, Åsa och Sam. Ted fyllde år så vi tröck i oss massa mat och tårta. Åsa och jag kollade film, pratade och skojade. Mysigt!
Efter det familj nr 2(mamma och Ola). Lördagen hade vi uppvisning med show gruppen, gick väl lagom bra :p Liss låste sig på ett får och shep va bara som han är flamsig och sälig. Men kul hade vi och kul att träffa Sandra och hennes Ellie och resten utav gruppen :)
Efter det gick mamma och jag en långpromenad och sedan åkte jag till familj nr 3(pappa och systrar) åt middag och musicerade. Vi övade massa stämmor och skrev en låt, det va sjukt kul och stäm sången lät faktiskt riktigt bra till slut :) Lät inte bli valparna heller ;)
Söndag var det släktfika hos mina kusiner, middag hos pappa och valpmys! Sju små cavalierer sååå söta!
Sen Bålsta och idag jobb... Fullt ös!

Juste jag blev kär i en schäfer också. Camillas kompis fina Hilja tror jag hon hette(hunden alltså) oerhört vacker hund!


RSS 2.0