Dagar som denna...

Det är precis sånna här dagar som jag har haft idag då man önskar att man bara låtit bli.
Har vart hundvakt åt en jätte söt labbe på 9månader i dag och höll mig på klubben hela dagen så hundarna kunde busa fritt.
Sen fick jag förstås för mig den dumma idéen att träna Liss och Shep. Började med Shep försökte få upp honom i tempo och attityd/glädje med massa bus och lek. Som han ratade, sket då i att fortsätta med honom. Hämtade Liss som totalt låser sig och vägrar utföra det jag ber henne om. Pressar henne liiite till(tjatar kommandot), (ja redan här borde jag slutat) - resultat Liss går iväg och lägger sig. Jaha, det va ju kul...
Såå himla onödig träning! Allt gick ju åt skogen men men... Kanske går bättre imorgon, eller nästa vecka, eller nästa år då jag känner för att träna igen.
Avslutade med att köra speedad labbe på ligg, stanna. Gick super :) Får köpa en labbe helt enkelt ;)
Väl hemkommen var jag lite för disträ efter den dåliga träningen och glömde för en kort stund bort att jag bor med världens fräckaste tjuv. Mmm för när jag bara va ute och lämnade Nia(labben) på parkeringen hade Liss på 5min lyckats riva ut hela soppåsen och smaskat i sig... Suck! Ibland önskar man bara att man hade hamstrar istället.
Hade tänkt lägga upp lite bilder här också men hittar inte sladden till min kamera, som förmodligen Martin städat bort, får försöka hitta den till nästa bloggande.

Underbart!


RSS 2.0